Shep har kommit hem

I dag var jag och hämtade Shep. Vi var hos Björn Mattsson, där han fick visa framtassarna i vallhagen tillsammans med sin matte Maria. Det gick riktigt bra. Han hämtade fåren på långt håll, han föste dem och han uppförde sig hela tiden som den gentleman han är.

Sedan stoppade jag in honom i bilen och for hem. Väl hemma tog vi en promenad först till grannen och sedan hämtade vi Ace och gick ca 3 km, allt under mycket städade former. Vi mötte grannar på vägen som beundrade Sheps lugn.

Nu ligger han under skrivbordet.

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *