Theodor (Teddy)

Oktober 2009

I somras var jag och hälsade på familjen Nilo-Bengtsson på Hovenäset och Teddy gick i simskola och var ett riktigt vattendjur. Han t o m vågade doppa huvudet!Efter badet var det gott med matsäcken


och att kolla på en fin veteranbil

Nu har Teddy blivit 16 månader (juli 2007) och han har redan hunnit fara runt hela jordklotet med sina föräldrar. För två veckor sedan var jag och hälsade på honom och då tog jag de här korten:


Teddy och mamma i Onsala


Lite kallt i vattnet är det.

Torsdagen den sjätte april 2006 kl 2319 föddes lille Teddy, som är Karolinas och yngste sonen Svantes första barn. Då hade det tagit 27 timmar, sedan Karolina kände den första värken, så han tog god tid på sig, den lille parveln. Det blev en nervös kväll för den blivande farmodern som inte fick några nyheter från kl 1500 tills det kom ett sms kl 0030, då den stolte fadern berättade att Teddy hade anlänt. Han vägde 3500 g och var 52 cm lång samt är försedd med massor av hår, enligt sin pappa. I två dagar får nu mor, son och fader villa ut på Östra sjukhuset, innan det blir hemfärd till Hovenäset, där den lille får andas salta vindar redan från början, för seglare skall han säkert bli. Efter påsk kommer det att finnas bild på honom också.

             

Kusin Johannes med Teddy i famnen                                                    Tora beundrar sin lille kusin som är sju timmar här.