Det är tomt

Usch, det blev tomt utan Nick. Nu pågår den stora kampen inombords hur jag ska göra i fortsättningen. Först var jag övertygad om att jag skulle skaffa en valp igen, men sedan har många vallningsvänner föreslagit, att jag i stället ska gå in för att köpa en redan färdig hund.

Hur får man tag i en färdig hund? Hur många säljer sådana, om de är bra? Jag fick några tips om unghundar till salu, men de bor väldigt långt bort.

Så har jag fått tips om en 5½ åring som säljes p g a skilsmässa och som ska vara väldigt bra. Bl a kom han först när han gick vallhundsprovet 2010. Sedan dess är han dock inte tävlad, utan har fungerat som gårdshund. Problemet är att jag redan har en vuxen hanhund  som är sju år. Hur ska det gå. Jag ska åka och titta på honom på lördag så får vi se, om han då äter upp Ace, eller vad som händer.

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det är tomt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *