Det blev inget nytt hem!

Nej, Ace är kvar hemma hos oss och det tror jag han trivs bra med. Anette som eventuellt skulle ha tagit hand om honom, upptäckte att hon jobbade för mycket för att vara en bra matte åt Ace så efter tre veckor kom hon tillbaka med honom. Jag tror inte att han ställt till med något, för att han är en mycket diskret hund, framför allt inomhus.

Nu har min granne och jag börjat cykla runt en sträcka på ca 3 km varje morgon och då låter jag båda hundarna vara lösa, då utsikten från vägen är mycket bra, så att jag i bästa fall får syn på hjortar och rådjur före Ace. De få bilar som kommer håller Ace reda på själv och kastar sig i diket redan flera hundra meter innan bilen kommit fram, så då hinner jag också stanna cykeln och se till att han inte börjar jaga bilen. På så vis får Ace en alldeles utmärkt motion varje morgon och jag kan döva mitt samvete gentemot honom, eftersom jag inte vallar alls med honom.

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *