Nick 11 veckor

nick-i-ryggsäck-juni-2011 (450 x 600)

I dag fyller Nick elva veckor. Han blir allt livligare och i går kväll for han runt som en furie i huset i flera timmar kändes det som innan han äntligen slocknade. Kl 5 i morse kände jag någon som försökte hoppa upp i sängen. På något vänster hade han lyckats få upp burdörren! Vi gick ut och han kissade och sedan stapplade jag i säng igen och jag stängde buren ordentligt. Nick somnade genast om och sa inte ett knäpp förrän jag gick upp kl halv åtta.

Sedan blev det den vanliga Acepromenaden med Nick i ryggsäcken. Tyvärr börjar det bli alldeles för tungt, men än så länge klarar jag det. Vi går ca 3 km. I slutet släpper jag ut Nick och han fjäskar något kopiöst med Ace, springer hela tiden bredvid och slickar honom i mungipan. Innan vi kom in hade Nick hunnit både bajsa och kissa, så det var skönt.

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *