Nick i vallhagen

I dag var första gången som jag lät Nick känna på fåren på riktigt. Jag satte en långlina på honom och lät honom göra vad han ville i linans längd. Attack direkt, men sedan flankade han faktiskt ut och försökte hämta upp fåren så gott han kunde. Tyvärr är fåren väldigt lättfotade och hagen alldeles för stor, så det blev svårt. Men att Nick är ordentligt tänd var inte att ta miste på.

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *