Tillbaka till Agunnaryd snart

Tisdagen den 23 oktober ska Jing och jag resa ner till Eva Eriksson i Agunnaryd och få oss en duvning i vallningens ädla konst. Det ser jag verkligen fram emot. Bara jag nu inte börjar med att göra bort mej och blir för optimistisk eller för feg. Detta vill jag ha hjälp med:

  1. Vänsterhämtet måste bli bättre!
  2. Riktningskommandona i obalans
  3. Få Jing att komma i i hålet i delningen
  4. Stanna kvar tills hon får ett nytt kommando
  5. Lugn i fösningen
  6. Fållträning
  7. Rak fråndrivning

När hon kan allt det här kan vi göra ett VP!

Jing i farten hos Eva i juni 2018

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *