Träningen upprepades

Vi gick till fårhagen och Ace och Nick fick ligga ner och slappna av. Det gick lite bättre i dag än i går.  Framför allt fick jag Nick att stå still, när han såg tackorna, så de sprang faktiskt inte i väg. På hemvägen gick vi förbi hästarna som stod lite längre bort än i går. Jag matade Nick kontinuerligt, när han fokuserade på dem och det lyckades. Han skällde inte!!

tackorna-25-aug-2011

När vi kom hem la jag Nick i buren i sovrummet och sa till Ace att ligga bredvid någonstans och sedan gick jag ut för att köra Oves sons bil ett varv runt nejden, så att hjulen inte ska låsa sig. (Sonen bor i Madrid och har lämnat bilen hos oss ett år eller så och förra året hade hjulen rostat fast under vinterna). Nick skällde när jag for iväg och han skällde när jag kom hem. (Suck). Jag bannade honom och lät honom ligga kvar, medan  jag satte upp mer hönsnät runt tomten för att förstärka fårnätet och göra det ogenomträngligt för Nick. Till slut tystnade Nick och då gick jag in och släppte ut honom.

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *