Baggen Otto har kommit till tackorna

I dag den 16 november har Otto, min finullsbagge fått stifta bekantskap med tackorna. Mina grannar Åke och Ingrid som också har en bagge (Täppas) hämtade dem i den hage som de gick i, körde hem dem, klippte dem och levererade sedan Otto till mig och tackorna. Sådana grannar ska man ha! Tyvärr dog en av mina tackor plötsligt och oväntat i går, så Otto har bara fem tackor att ta hand om. Men gör han det genast kommer lammen den första april, men det lär väl dröja någon vecka till misstänker jag.

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *