Nick öppnar skåpsdörren

Ett trick som jag håller på att lära Nick är att öppna skåpsdörren till kastrullerna. Där ska han sedan ta ut en kastrull och ställa den på något lämpligt ställe. Av den anledningen har jag bundit fast en handduk i skåpsdörren, så att Nick kan dra i den. Först duttade han bara på handduken, men i går började han så smått dra i den och i dag fick han till det riktigt bra och drog upp dörren varje gång. Så nu får vi snart ge oss i kast med kastrullen.

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *