Börja valla igen

Nu när alla lammen är födda blir jag väldigt sugen på att börja valla på mina får igen. Men jag får nog vänta lite, för en tacka är som en tigermamma och nåde Shep om han kommer i närheten av hennes lamm. Jag har dock kunnat hämta hem hela flocken, när det vankas kraftfoder, eftersom Shep är så lydig och tackorna springer hem så fort de får Shep bakom sig. Det underlättar en hel del!

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *