En utdragen väntan

Nu är det torsdag och fortfarande ligger höet på marken. Det kom ju en ordentlig skur i går och även nu på morgonen regnade det, om än lätt. Men så kom solen och vid halv tre var Filip i farten och vände på höet igen. Det var torrt ovanpå, men ack så blött längre ner. Nu ser ju i alla fall prognosen ut som att det inte ska bli något regn före söndag i alla fall, då jag hoppas att höet kan pressas i morgon eftermiddag eller på lördag morgon. Vi får se. Jag övar mig i att inte reta mig på saker som inte går att ändra på…

filip-vander-hoet-070716 (3).JPG

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *