Håhåjaja

ace-faren-dec-09 (17)ace-faren-dec-09 (5)

I lördags gick jag in på vallreg och konstaterade att Ace och jag var tredje reserv i startlistan på IK1 i Bråfors. Nu hade jag givit upp tanken på tävling, så det kändes nästan betryggande. Jag skulle inte behöva välja.

Döm om min förvåning, då Ewa Samuelsson ringde kl 0710 på söndagsmorgonen och erbjöd oss en plats!! Men då var det för sent. Även om jag hade fått ett sent startnummer(?) skulle jag inte hinna fram före genomgången. Så orutinerad som jag är vågar jag inte utebli från den.  Eftersom jag heller aldrig tidigare varit i Bråfors skulle jag behöva leta fram vägbeskrivning och jag riskerade ändå att köra fel. Matsäck skulle packas och Ove skulle bli besviken, så jag tackade nej. Visst sved det lite i hjärtat. Två anmälningar i god tid, men ingen tävling och när nästa blir står skrivet i stjärnorna.

Här hemma har det inte heller blivit så mycket mer vallning än att mota bort fåren från foderbordet, när jag lägger dit höet. Det sköter Ace bra.

En dag i förra veckan var det lite kallt och då tog jag några bilder som jag gjort julkort av. De blev riktigt bra!

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Håhåjaja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *