Kanske tävling ändå?

I dag fick jag se att man organiserar ytterligare en IK1 tävling i Bråfors den sjätte december om vädret tillåter. Gulle dem. Det stod inte hur många starter det blir, men jag gissar på 20 och då är vi väl pyrt ute igen. Men försöka duger, då nu är vi anmälda, Ace och jag.

Här hemma är det en ren fröjd att valla med Ace. Han är lyder och fåren är lugna, så allt ser så fint ut. Det vore roligt om det gjorde det på en tävling också!!

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *