Missat valpmingel

Varför ska just jag ha sån otur? (Eller som Oves pappa alltid brukade säga: ”Varför skulle detta drabba just mig?”. På onsdag är alla valparna med mattar och hussar bjudna på valpmingel hos Grainne och Robban. Nästa vecka är den enda vecka på hela sommaren som jag inte är hemma! Då kommer jag och hundarna äntligen i väg för att hälsa på barn och barnbarn i Hovenäset och på Tjörn. Fem ynkliga dagar som jag sett fram emot så länge! Just då ska det alltså bli valpmingel och alla utom jag, Lena från Blekninge  och Bob (glömt mattes namn) från Finland kunde komma! Jag blir så suuuuur…

Nick sover gott under skrivbordet och har inga synpunkter på just detta. När vi är uppe hos fåren däremot, då vill han vara med och han skäller vilt på fåren. Än så länge får dock Ace sköta ruljangsen. Det blir nog bäst så.

Nicks kullsyster Kittys matte Anna och hennes bordercollie Daphne blev förresten godkänd vallhund samtidigt som Ace blev det hos Kåre och Inger 2008. Daphne den rackarn fick förstås fler poäng än vi.

nick-8-juli-2011 leksaker-(11) (600 x 450)
Här är Nick i trädgården med alla sina käraste leksaker bakom sig

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Missat valpmingel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *