Nick 13 veckor

I går blev Nick 13 veckor och samtidigt fick jag in hälften av mitt hö. Nick sprang först runt fötterna på mig, medan jag jobbade, men så tröttnade han och ville springa ut på vägen ideligen, så då blev det dags att bura in honom i bilen. Med luckan öppen kunde han dock hela tiden se mig och han var faktiskt tyst hela tiden.

Det har varit varmt ett par dagar nu och det tar på hundarna, även den lille. Han ligger i skuggan under ett bord på verandan och sover eller tuggar lite lojt på ett ben under ett träd.

När Ace och jag går kortpromenaden på kvällen får Nick följa med. Han följer oss som en skugga hela tiden och vill gärna leka med Ace’ koppel

  nick-7-juli-hö (600 x 450)
nick-8-juli-2011-swover-under-bordet- (5) (600 x 450)

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *