Ace och Nick leker

Äntligen har Ace och Nick börjat leka och det gör de med besked! Det är fascinerande att se hur de rusar runt på gräsmattan och rullar runt och skojbiter varandra, genskjuter varandra och tycks ha verkligt roligt. Vilket lyft för Ace. Nu när Ove kommit hem, lämnar jag Nick hemma i sin bur på morgonen, när Ace, grannen och jag tar vår morgonpromenad. Under tiden ligger Nick alldeles tyst rapporterar Ove.

Nick fick sin 12-veckorsvaccinering i förrgår. Veterinären konstaterade att Nick såg ut som en 16-veckorsvalp storleksmässigt och att han nu hade en testikel på plats och att den andra verkade vara på väg.

nick-smyger-24-juni-2011

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *