Som ett skott?

Jag skrev i mitt förra inlägg, att Nick alltid kommer som ett skott, när jag ropar på honom. Det visade sig i dag vara en sanning med modifikation! Nick tycker inte om att åka bil, men bil åker vi varje dag, när vi ska till fåren, så att Ace får valla och så att jag ser att de har det bra med vatten och mineraler och så.

I dag på kvällen tänkte jag dock bara gå ut i fårhagen hemma, för att se om Filip som hjälper mig att slå höet möjligen hade gjort det, trots att jag inte hört något. För att komma dit måste man gå förbi bilen. Men Nick stannade utanför dörren, så när jag kom till grinden ropade jag på honom. Men inte kom han. Jag ropade en gång, jag ropade två gånger och ännu  fler men ingen Nick. Jag gick tillbaka och där satt han. Jag blev tvungen att ta honom under armen och gå. När vi väl kommit förbi bilen sprang han glatt med.

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *