Nick hemma ensam

Nick-26-juni-2011 (600 x 450)

I dag gick jag faktiskt för första gången ut med  Ace på morgonpromenad utan Nick. Nick fick ligga hemma i buren. Promenaden tar ca 40 min, men i dag gick den nog lite fortare för jag sprang ganska mycket, där jag inte riskerade att vricka fötterna på alla trädrötter.

Nick var alldeles tyst när jag kom hem, men blev självklart jätteglad när vi kom och sedan ”hjälpte” han mig att räfsa gräs en hel timme. Det måste ju vara fint i dag när Ove kommer hem!

Jag slutar aldrig att förvånas över den snabbhet som Nick kommer med, när jag ropar på honom, var än han befinner sig i trädgården. T o m när han tänker jag sädesärlor som tyvärr börjar bli en favoritsysselsättning. Tekla, vår katt har däremot nu valt att inte gå undan för Nick. Skönt!

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *