Nick blir modigare

Nick-26-juni-2011 (7)bloggen (600 x 450)

Snart orkar jag inte ha Nick i ryggsäcken längre. Han ligger visserligen stilla nästan hela vägen, men oj så tungt det blir. Tur att Ove snart ska komma hem från sjukhuset. Då får Nick vackert stanna hemma under Ace’ och mina morgonpromenader.

Nu gäller det att ha ögonen med sig för Nick beger sig ut på allt längre utflykter, men han kommer som ett skott, när jag ropar på honom. Nu börjar Tekla långsamt vänja sig vid honom också, trots att Nick fortfarande vill springa fram och skälla ut henne. När Nick blir trött går han in i buren och lägger sig och sover. Då får jag lite välbehövlig vila. Tur att jag har fåren, så att Ace får jobba ordentligt en stund varje dag. Fårhagen är stor och det är inte helt lätt att hitta fåren. Nick blir helt till sig när fåren kommer springande. Då skäller han!

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *