Tredje dagen med Shep

Ännu har ingenting oroväckande hänt. Shep går bredvid mig på promenaderna, han ser katter springa i väg utan att reagera, han möter främmande hundar och jag ropar in honom och han går förbi. I morgon tar jag av honom långlinan.

I dag var inte tackorna och baggen på plats, när de skulle få kraftfoder. Jag tog med mig Shep och vi letade reda på dem. Sedan vallade Shep hem dem, så att jag kunde binda upp baggen medan tackorna åt. Sedan tog jag fram Shep, så att baggen gick åt rätt håll, när fodret var uppätet. Han har haft en tendens att vilja stånga mig, men nu är det slut på det. Det är en verklig hjälp att ha en sådan hund!

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tredje dagen med Shep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *