Vallmo har varit och hälsat på!


 Min granne köpte en bordercollievalp som nu är 12 veckor och ordentligt vaccinerad. Nu var det dags att presentera mina hundar för henne. Jag lät Ace vara kvar inne så att Vallmo först fick bekanta sig med Shep ute i trädgården. Shep var inte särskilt imponerad av den söta lilla valpen som nosade på honom försiktigt. Efter ett tag tog jag in Shep och hämtade ut Ace i stället. Han är lite mer lekfull och barnslig, trots att han är äldre, så Vallmo tyckte att han var lite äckligare, men det gick bra det också. Ace hade inga tendenser att rida på henne som han ofta brukar med unghundar. Efter en stund hämtade jag ut Shep igen och då visade det sig att Vallmo tydde sig till honom. Visst är hon söt!

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *