Hundpromenader

 

Varje morgon kl 0830 brukade min granne, Ingrid och jag gå en skogspromenad med våra hundar, Ingrid med Malva och jag med Ace och Shep. Promenaden tar ca 40 minuter och följer en väl upptrampad stig i skogen. På vägen kunde vi möta rådjur, hjortar, älgar och på senare år också vildsvin. Ace måste jag ha kopplad men de övriga två gick lösa utan problem.

Tyvärr har dessa gemensamma promenader tagit slut nu, då Malva måndagen den tredje mars 2014 avlivades, nyss fyllda 14 år. Det känns sorgligt. 14 år är en lång tid och jag vet inte om Ingrid skaffar en ny hund snart eller inte. Hon är är dessutom nyopererad, så än på ett tag är det nog inte aktuellt.

Mitt enda sällskap förutom hundarna är nu kameran och i förrgår lyckades jag äntligen fånga ett av rådjuren som dök upp i min väg.

Nu tänker jag också dokumentera alla vårtecken.

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *