Valldagbok söndagen den 30 juli 2006

Egentligen skulle söndagen bli en vilodag, men då Oves son Stefan kom på besök, ville han se oss valla, så vi gick ut en liten stund. Det var fantastiskt att se, vad övningarna på att flanka ut enligt Dereks recept hade gått in sedan i går. Vid ett tillfälle kastade sig Ace ut till höger och gjorde en jättevid båge innan han gick in mot fåren. Roligt. Tyvärr upptäckte jag att en vit tacka var halt, så jag fortsatte att valla lite på en liten grupp, där hon inte ingick, men när de sprang tillbaka in i den stora flocken, slutade vi. Det var nog alldeles lagom.

valltraning-min-hage-stora-britta3-060714 (23).jpg

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *