Ace och Nick


Warning: Illegal string offset 'caption' in /data/d/8/d868b0d8-25df-449b-88b0-62ced462cad7/tackornahundarnaochjag.se/public_html/wp-includes/media.php on line 2108

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/d/8/d868b0d8-25df-449b-88b0-62ced462cad7/tackornahundarnaochjag.se/public_html/wp-includes/media.php on line 2108
Nick och Ace p grsmattan augusti 2011

Jag kan redan nu se att Ace och Nick r vldigt olika i sina temperament. Visserligen var Ace redan tta mnader, nr han kom till mig, men han har skert aldrig varit s alert som Nick. Ace r t ex inte intresserad av mat, medan Nick nstan hoppar upp p diskbnken, nr det vankas mat. Nick kan gra vad som helst fr en godbit, Ace tar ndigt emot en om han mste. Nick gnller och skller av bde frvntan och rdsla, Ace skller aldrig, det r hart nr omjligt att f honom att sklla. Kommer ngot i vgen som springer, en katt eller hare vill bda springa efter, men bara Nick kan jag stoppa genom att klicka och bjuda p godis, eller helt enkelt ropa p honom. (n s lnge i alla fall). Nr Ace ser ett springande byte, knpper det till i skallen p honom och han bara springer och kan vara borta lnge, alltfr lnge.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *