Mina fickor r fr sm

I dag har jag fortsatt att ”avprogrammera” Nick. Husse r ett objekt. Han blir tokig av att Nick hoppar p honom hela tiden, s nu klickar jag s fort Nick tittar t Ove till.

Det blev ett litet bakslag hos hstarna i dag. De stod vldigt nra staketet och jag hann inte riktigt med med det godaste godiset och d kom ngra skall, men sedan gick vi lugnt frbi. Jag hade tnkt att g frbi en annan hsthage p hemvgen frn fren, men d var godiset slut. Mina fickor r helt enkelt fr sm. Dessutom sg jag att Nick hade blivit vldigt ls i magen, s han fr frska nja sig med katttorrmat, s lngt det gr.

Fren smatt i vg som skjutna ur en kanon, s snart de sg Nick i dag. De lg alldeles vid staketet invid bilvgen, s det var bara bra.

Mitt stora problem nu r hur jag ska kunna lmna Nick ensam en liten stund fr att kunna valla med Ace. Nick skller som en besatt! Han skller ett snt dr enerverande diskantskall som jag avskyr och som hrs ver hela nejden. Bara han blir ensam s mycket som en minut, stter han igng. Tillsammans med Ace r det inga problem. D rhan tyst. Eftersom Ace aldrig har skllt verhuvudtaget, knner jag mig hjlpls. Jag vet inte hur jag ska gra.

nick-17v-4aug-2011 (7)

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mina fickor r fr sm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *