Nick 16 veckor

I dag r Nick 16 veckor gammal och varje kvll vid 19-20-tiden blir han sjvild. Hela dagen gr bra, d leker han ett tag, vi trnar lite, r ute och gr, ker med till vallhagen och sover dremellan, men p kvllen ska allt bitas p, han vill rusa runt med Ace, som ibland accepterar det men ofta vill vara i fred.

I kvll fick Nick syn p Tekla, vr katt p vedbodstaket, nr vi kom hem.Nick frskte genast anfalla henne.D gick Ace in och sa till Nick p skarpen, att s dr gr man inte mot en familjemedlem. Heja Ace!

Nr vi r i skogen smyger Ace och jag ibland oss bakom ngra trd, nr Nick sprungit lite fr lngt i frvg. Han upptcker snart att han blivit ensam och vnder som ett skott och letar reda p oss. Bra!

NICK-28-juli-2011-16v (5)

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nick 16 veckor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *