Silverstaven sista gången

Nu är alla resultat registrerade och då kan jag konstatera att Ace och jag kom sexa och inte nog med det, vi blev först bland mälarmårdarna! Ja, jag vet, att om det hade varit en vanlig tävling, så hade vi förmodligen blivit diskade redan i framdrivningen, för utställaren lär ha flyttat lite på de får som Ace lämnade bakom sig, men å andra sidan vet ju ingen, om inte Ace hade kunnat vända om och hämtat dem i alla fall. I går i min vallhage, då samma sak hände använde jag kommandot ”Look back” och Ace vände på en femöring och hämtade de kvardröjande fåren.

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *