Silverstaven sista gngen

Nu r alla resultat registrerade och d kan jag konstatera att Ace och jag kom sexa och inte nog med det, vi blev frst bland mlarmrdarna! Ja, jag vet, att om det hade varit en vanlig tvling, s hade vi frmodligen blivit diskade redan i framdrivningen, fr utstllaren lr ha flyttat lite p de fr som Ace lmnade bakom sig, men andra sidan vet ju ingen, om inte Ace hade kunnat vnda om och hmtat dem i alla fall. I gr i min vallhage, d samma sak hnde anvnde jag kommandot ”Look back” och Ace vnde p en femring och hmtade de kvardrjande fren.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *