Stora Skuggan

Ace, Nick och jag har varit på Stora Skuggan i dagarna två och tittat på vallhundstävlingar. IK2 båda dagarna och Nicks bada föräldrar Boman och Molly tävlade båda dagarna. Nick skötte sig i stort sett bra. Han följer tävlingarna minitiöst och skulle jag ha släppt honom skulle han rusat ut på plan för att hjälpa (stjälpa) till. Han är verkligen tänd. I dag söndag la jag honom i bilen ensam, när jag tog en promenad med Ace, men det gillade han inte. Det blev mycket skäll och gnäll, men kanske ändå inte riktigt lika mycket som jag hade trott. Hela Robbans (min uppfödare) famij var där i dag och Grainne gav mig många goda råd, hur jag ska få Nick att sluta skälla, när han är ensam. Dezz, hans syster var med i dag och det visade sig att Nick och hon inte alls gillade varandra. De bråkade kraftigt, så fort de kom åt. I går träffade han bror Virus och det gick riktigt bra. Inget bråk alls.

Ace låg i bilen nästan hela tiden lugnt och stillsamt som vanligt. Min kusin Sophie och henns väninna kom och tittade under lördagen. Det var deras första vallhundstävling och de tyckte det var så intressant att de stannade nästan till slutet från kl halv elva. Men solen strålade hela tiden och till lunch serverades lammkorv, så det var riktigt behagligt.

Grainne och Dezz tittar på

Grainne och Dezz tittar på

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *