Ace kan valla mina nya tackor

Ngot som jag varit orolig fr var hur det skulle g att valla de nya tackorna. Jag har ju inte vgat prva i Mervallahagen, d dr r s kullrigt och stort och skymt, att de som vallat med sina hundar dr har sagt att det nstan var omjligt, d tackorna sprang som galningar frn ena sidan till den andra. Fog, Lexi, Krille och Kicki lyckades dock f upp tackorna p krran och kra hem dem i frra veckan. Sedan dess har jag vallat tv gnger med Ace och det gick bra bda gngerna, men han mste hlla lnga avstnd. Tackorna var dock styrbara och jag kunde f in dem i frhuset och stnga fr, s att jag sedan kunde ta en och en och klippa dem. Hrligt!

Tyvrr fattas mina uppdateringar av bloggen i ett par mnader, d min adress som min ldste son fixat t mig, pltsligt inte fungerar och drfr kan min mellanson inte lgga in de inlggen p den hr sidan som ftt en ny adress.

 

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *