Mera vallning med Ace

Tackorna blir lite tamare fr varje gng jag vallar och det beror nog mest p att Anna och Krille vallar p dem ganska ofta. I dag var Ace och jag ute och vallade en stund. Det gr bra s lnge jag ser till, att Ace har ett ordentligt avstnd till tackorna. D klarar han bde att hmta dem och att frndriva. Tyvrr hller han inte spontant ut tillrckligt mycket i framfr allt vnsterhmtet och d kan det hnda att han kommer lite fr nra och d blir det ltt jakt. Han var dr i dag, men som vl var lyckades jag f stopp p honom, innan han fullfljt ngon jakt.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *