Barnbarn och vallning

Jag har haft mina stora barnbarn på besök och det är så roligt för framför allt Tora, 7 år är mycket intresserad av djur och natur. Hästar är kanske det primära intresset, men även fåren är hon mycket förtjust i och tyckte det var roligt att se hur stor Ida blivit under sommaren. Jag visade förstås stolt upp Ace’ färdigheter och tack vare honom gick det ju lätt att få fram fåren, så att Tora kunde klappa dem. Hon hade helst velat lära sig att klippa fåren också, men då jag bara har lammen hemma nu, förutom baggen som redan är klippt gick inte det tyvärr, men av den ull jag har tovade vi två små troll, som hon och Johannes kunde ta med sig hem.

Tovade troll

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *