Barnbarn och vallning

Jag har haft mina stora barnbarn p besk och det r s roligt fr framfr allt Tora, 7 r r mycket intresserad av djur och natur. Hstar r kanske det primra intresset, men ven fren r hon mycket frtjust i och tyckte det var roligt att se hur stor Ida blivit under sommaren. Jag visade frsts stolt upp Ace’ frdigheter och tack vare honom gick det ju ltt att f fram fren, s att Tora kunde klappa dem. Hon hade helst velat lra sig att klippa fren ocks, men d jag bara har lammen hemma nu, frutom baggen som redan r klippt gick inte det tyvrr, men av den ull jag har tovade vi tv sm troll, som hon och Johannes kunde ta med sig hem.

Tovade troll

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *