Betessläpp på LisöI dag hjälpte vi Marianne att ta ut ett antal tackor och lamm till en närbelägen ö. Allt gick lugnt och städat till och fåren blev mycket glada, när de anlände till den stora fina ön med höga klippor och djupa dalar. De sprang genast upp på den högsta toppen, verkade det som. Vi människor var lite latare men vi gick ganska långt innan vi hittade en vindskyddad plats med underbar utsikt över fjärden, där vi satte oss i solen och åt vår matsäck. Härligt!

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *