Betesslpp p LisI dag hjlpte vi Marianne att ta ut ett antal tackor och lamm till en nrbelgen . Allt gick lugnt och stdat till och fren blev mycket glada, nr de anlnde till den stora fina n med hga klippor och djupa dalar. De sprang genast upp p den hgsta toppen, verkade det som. Vi mnniskor var lite latare men vi gick ganska lngt innan vi hittade en vindskyddad plats med underbar utsikt ver fjrden, dr vi satte oss i solen och t vr matsck. Hrligt!

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *