Det r tomt

Usch, det blev tomt utan Nick. Nu pgr den stora kampen inombords hur jag ska gra i fortsttningen. Frst var jag vertygad om att jag skulle skaffa en valp igen, men sedan har mnga vallningsvnner freslagit, att jag i stllet ska g in fr att kpa en redan frdig hund.

Hur fr man tag i en frdig hund? Hur mnga sljer sdana, om de r bra? Jag fick ngra tips om unghundar till salu, men de bor vldigt lngt bort.

S har jag ftt tips om en 5 ring som sljes p g a skilsmssa och som ska vara vldigt bra. Bl a kom han frst nr han gick vallhundsprovet 2010. Sedan dess r han dock inte tvlad, utan har fungerat som grdshund. Problemet r att jag redan har en vuxen hanhund som r sju r. Hur ska det g. Jag ska ka och titta p honom p lrdag s fr vi se, om han d ter upp Ace, eller vad som hnder.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det r tomt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *