Fredagsvallning hos Kicki p annandagen

Frra fredagen var vi hos Kicki och vallade. Jag krde med Mosses vningar, d v s lina p Tod, piska i handen och enbart drivningar. Tyvrr r ven dessa fr mycket mnniskovnliga och springer fram och frbi mig, s fort Ace rr sig det minsta, s det var svrt att f till ngot som liknade drivning. I andra omgngen tog vi in ett antal fr i 20 metersfllan och s trnade vi dr. Ace har mycket svrt att stanna, nr jag r framfr fren och han bakom. Jag springer igenom flocken med piskan i hgsta hugg, men det r svrt nd. Suck…

I morgon kommer fredagsklubben hit. Vi fr se hur det gr d.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *