Hemma i hagen igen

m_vallning-hemma-ace-aug-07 (1).JPG

Nu hller vi oss till vra egna fr ett tag, Ace och jag. De r osedvanligt trga, men har i alla fall brjat rra p sig, s att det gr att hmta dem och driva lite grand, ven om Ace hela tiden hamnar alldeles fr nra fren, innan de flyttar p sig. Nu har vi vallat i tre dagar utan ett enda missde och det knns sknt. Shania rdde mig att g tillbaka till grundtrningen och ven om det r det jag tycker att jag hller p med hela tiden, s har jag trnat en hel del inne i den lilla hagen fr att kunna ha bttre kontroll ver Ace i framdriviningen. Innan jag gick ut i dag, bestmde jag mig fr att trna tre saker: Visselsignaler, cirkeln d Ace gr lngt ut nda fram till kl 12 och grna ver kl 12, samt ngon delning. Jag visslade i stort sett enbart ”vnster” i dag och det visade sig behvas, fr han reagerade inte alls de frsta gngerna.

m_vallning-hemma-ace-aug-07 (3).JPG

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *