IK-1 Galltorp

En valltvling som inte ligger mer n tv mil bort, kan jag ju inte missa. Drfr kte jag till Galltorp, dr Gunsan och Olle (se bilden)organiserat en IK1 tvling i dag och i morgon. Nr jag kom dit vid halv elva tiden hade redan Sanna med Isa och Inger med Tex gtt. De var bda mycket glada, d Sanna ledde med 90 p och Inger lg tva med 87 p. Starkt!! Men jag fick i alla fall se nr Kicki och Lexi gick och det sg otroligt fint ut, ven om de missade grinden i fsningen och drmed tappade tta pong. nd blev slutresultatet 87 pong! Kicki fick allts lika mnga pong som Inger, men Inger lyckades knipa en pong mer i hmtet. Tre Mlarmrdare p de tre frsta platserna var det allts, nr jag lmnade tvlingen vid tvtiden. D hade inte Mickis gtt med Kylie nnu, s man vet aldrig hur det slutade. Jag har ocks en knsla av att det fanns ytterligare ngon joker med, som nnu inte gtt. Nvl, om ngra dagar vet vi svaret. Frforcuppong blev det i alla fall bde till Kicki och Inger.

En stund senare fick vi lite underhllning ocks. Inger som hade hand om Kres valp Red skulle bara byta vantar och slppte kopplet som hll Red ett litet gonblick fr mycket. Red sg sin chans att f valla och stack ut i en fin vid bge fr att hmta upp fren som just hade blivit godknda i det sista momentet delning med Jeanette Setterberg. Sedan fick Inger och ytterligare ett antal frivilliga ett fasligt sj att frska fnga in den lilla spjuvern som sprang runt runt och vallade fr glatta livet. Jttekul var det tyckte Red och Inger blev ocks glad ver den fina utgngen som Red gjorde, tminstone sedan hon frskrat sig om att tvlingen faktiskt var slutfrd fr Jeanettes del.
S hr glada sg de ut, nr Inger ntligen lyckats fnga in husses lilla vallare!

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *