Kanske tvling nd?

I dag fick jag se att man organiserar ytterligare en IK1 tvling i Brfors den sjtte december om vdret tillter. Gulle dem. Det stod inte hur mnga starter det blir, men jag gissar p 20 och d r vi vl pyrt ute igen. Men frska duger, d nu r vi anmlda, Ace och jag.

Hr hemma r det en ren frjd att valla med Ace. Han r lyder och fren r lugna, s allt ser s fint ut. Det vore roligt om det gjorde det p en tvling ocks!!

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *