Lammen, en vecka i vermorgon

Nu r lammen snart en vecka gamla, men ngra fler har inte kommit. I morgon ska (peppar, peppar) Shep och jag ntligen p vallkurs hos Peter i Skinnskatteberg. Mtte vi nu komma i vg, s fr vdret bli hur det vill.

Under tiden har Shep hjlpt mig att mota bort tackorna och baggen frn foderbordet och det gr han med den ran. Han r inte rdd av sig, han gav baggen ett tjuvnyp i gr, nr han frskte mopsa sig. Det enda som han tycker r lite besvrligt, r att lammen med mamma inte str p samma stlle som de andra, s han knner sig lite kluven, fr alla ska vl med? Ska de inte det matte? Jas, inte det! OK d. Mamma Mia och lammen fr sitt kraftfoder p ett annat stlle nmligen.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *