Livsfarligt fr mig att inte uppdatera p ngra dagar!

I dag nr jag tnkte uppdatera bloggen, s hade ”edit”knappen frsvunnit och jag hade ett vldigt sj, innan jag hittade rtt adress och kom in.Sedan var jaginne p min hemsida och skulle lgga in ngot dr ocks, men ven det strulade, frmodligen p g a att jag glmmer hur jag ska gra mellan varven!

Nvl, ngon tvling fr Ace och mig lr det inte bli den hr gngen heller, om man inte pltsligt kan starta med betydligt fler fr n frra gngen i Brfors. (Det framgr inte av vallreg. hur mnga starter det blir). Men det r 41 anmlda och av dem r 17 frn hemmaklubben, s om det blir 20 som frra gngen, s har vi andra tre platser att slss om. Good bye!

I fredags var vi dock och vallade hos Kicki tillsammans med Marianne S och Nova. Kicki hade fyra ungtackor som var riktigt roliga att valla p, d de inte riktigt ville g dit vi ville alla gnger. Ace fick hmta dem i skogen tv gnger, dit de tagit sin tillflykt och det klarade han utan att bra sig dumt t och han r ocks spass stark, att de lydde honom, trots att de egentligen inte alls ville g ut p ngen igen, d baggen stod i sin hage och trnade efter dem.

Kicki hade ftt lra sig ngot nytt som vi bda frut trott inte alls var bra. Om hunden inte tar ut svngen ordentligt i hmtet, br man kalla tillbaka den och brja om, grna flera gnger!! Jag prvade det med Ace i vnstern och det gick faktiskt ganska bra. Men jag undrar om man br gra s alltfr ofta. Blir det inte d s, att hunden fr en tendens att spontant stanna i hmtet?

I gr nr jag var ute och visade upp Ace’ frdigheter i min egen hage, hade han lite svrt fr att lyda p lngt hll, s i dag tog jag p honom lnglinan igen som jag inte anvnt sedan i somras och s trnade vi fsning p linans lngd. Stndigt mste jag g tillbaka till grundtrning!!

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *