Nick 11 veckor

nick-i-ryggsck-juni-2011 (450 x 600)

I dag fyller Nick elva veckor. Han blir allt livligare och i gr kvll for han runt som en furie i huset i flera timmarkndes det som innan han ntligen slocknade. Kl 5 i morse knde jag ngon som frskte hoppa upp i sngen. P ngot vnster hade han lyckats f upp burdrren! Vi gick ut och han kissade och sedan stapplade jag i sng igen och jag stngde buren ordentligt. Nick somnade genast om och sa inte ett knpp frrn jag gick upp kl halv tta.

Sedan blev det den vanliga Acepromenaden med Nick i ryggscken. Tyvrr brjar det bli alldeles fr tungt, men n s lnge klarar jag det. Vi gr ca 3 km. I slutet slpper jag ut Nick och han fjskar ngot kopist med Ace, springer hela tiden bredvid och slickar honom i mungipan. Innan vi kom in hade Nick hunnit bde bajsa och kissa, s det var sknt.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *