Nick 13 veckor

I gr blev Nick 13 veckor och samtidigt fick jag in hlften av mitt h. Nick sprang frst runt ftterna p mig, medan jag jobbade, men s trttnade han och ville springa ut p vgen ideligen, s d blev det dags att bura in honom i bilen. Med luckan ppen kunde han dock hela tiden se mig och han var faktiskt tyst hela tiden.

Det har varit varmt ett par dagar nu och det tar p hundarna, ven den lille. Han ligger i skuggan under ett bord p verandan och sover eller tuggar lite lojt p ett ben under ett trd.

Nr Ace och jag gr kortpromenaden p kvllen fr Nick flja med. Han fljer oss som en skugga hela tiden och vill grna leka med Ace’ koppel

nick-7-juli-h (600 x 450)
nick-8-juli-2011-swover-under-bordet- (5) (600 x 450)

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *