Ace och Nick leker

ntligen har Ace och Nick brjat leka och det gr de med besked! Det r fascinerande att se hur de rusar runt p grsmattan och rullar runt och skojbiter varandra, genskjuter varandra och tycks ha verkligt roligt. Vilket lyft fr Ace. Nu nr Ove kommit hem, lmnar jag Nick hemma i sin bur p morgonen, nr Ace, grannen och jag tar vr morgonpromenad. Under tiden ligger Nick alldeles tyst rapporterar Ove.

Nick fick sin 12-veckorsvaccinering i frrgr. Veterinren konstaterade att Nick sg ut som en 16-veckorsvalp storleksmssigt och att han nu hade en testikel p plats och att den andra verkade vara p vg.

nick-smyger-24-juni-2011

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *