Som ett skott?

Jag skrev i mitt frra inlgg, att Nick alltid kommer som ett skott, nr jag ropar p honom. Det visade sig i dag vara en sanning med modifikation! Nick tycker inte om att ka bil, men bil ker vi varje dag, nr vi ska till fren, s att Ace fr valla och s att jag ser att de har det bra med vatten och mineraler och s.

I dag p kvllen tnkte jag dock bara g ut i frhagen hemma, fr att se om Filip som hjlper mig att sl het mjligen hade gjort det, trots att jag inte hrt ngot. Fr att komma dit mste man g frbi bilen. Men Nick stannade utanfr drren, s nr jag kom till grinden ropade jag p honom. Men inte kom han. Jag ropade en gng, jag ropade tv gnger och nnu fler men ingen Nick. Jag gick tillbaka och dr satt han. Jag blev tvungen att ta honom under armen och g. Nr vi vl kommit frbi bilen sprang han glatt med.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *