Nick hemma ensam

Nick-26-juni-2011 (600 x 450)

I dag gick jag faktiskt fr frsta gngen ut med Ace p morgonpromenad utan Nick. Nick fick ligga hemma i buren. Promenaden tar ca 40 min, men i dag gick den nog lite fortare fr jag sprang ganska mycket, dr jag inte riskerade att vricka ftterna p alla trdrtter.

Nick var alldeles tyst nr jag kom hem, men blev sjlvklart jtteglad nr vi kom och sedan ”hjlpte” han mig att rfsa grs en hel timme. Det mste ju vara fint i dag nr Ove kommer hem!

Jag slutar aldrig att frvnas ver den snabbhet som Nick kommer med, nr jag ropar p honom, var n han befinner sig i trdgrden. T o m nr han tnker jag sdesrlor som tyvrr brjar bli en favoritsysselsttning. Tekla, vr katt har dremot nu valt att inte g undan fr Nick. Sknt!

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *