Nick blir modigare

Nick-26-juni-2011 (7)bloggen (600 x 450)

Snart orkar jag inte ha Nick i ryggscken lngre. Han ligger visserligen stilla nstan hela vgen, men oj s tungt det blir. Tur att Ove snart ska komma hem frn sjukhuset. D fr Nick vackert stanna hemma under Ace’ och mina morgonpromenader.

Nu gller det att ha gonen med sig fr Nick beger sig ut p allt lngre utflykter, men han kommer som ett skott, nr jag ropar p honom. Nu brjar Tekla lngsamt vnja sig vid honom ocks, trots att Nick fortfarande vill springa fram och sklla ut henne. Nr Nick blir trtt gr han in i buren och lgger sig och sover. D fr jag lite vlbehvlig vila. Tur att jag har fren, s att Ace fr jobba ordentligt en stund varje dag. Frhagen r stor och det r inte helt ltt att hitta fren. Nick blir helt till sig nr fren kommer springande. D skller han!

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *