P Agdala igen

I dag kte Shep och jag ter till Agdala och vi var dr redan kl 0900. Det var spnnande att se, om Shep skulle lyda mig bttre i dag n frra gngen. Jag har frskt att vara lite strngare den senaste veckan.

Det var som om jag ftt en helt ny hund igen!! I fsningen gick Shep lugnt och fint, men nu frstod han ven vnsterkommandot mycket bra och lydde genast, nr jag stoppade honom igen, om jag bara ville justera linjen. Det kndes riktigt bra. Jag frskte att vissla ”vnster” s ofta jag kunde, men den signalen frstr han inte nnu. Dessutom gick han fel p ”away” flera gnger, s dr mste vi va mera.

Det var fyra tackor och en av dem ville hela tiden lmna de andra tre. Trots detta ville jag se, om vi kunde dela dem tv och tv. Det lyckades faktiskt tv gnger, s jag knde mig vldigt stolt. Saken blev inte smre av att det var strlande soligt och varmt vder.

Carina kom ocks ner och vallade med Fay och det sg riktigt bra ut det ocks. Efter en fikapaus tog jag in fren i den lite mindre avlnga hagen och dr fick Shep fsa fren utan kommandon (i mjligaste mn) fram och tillbaka, fram och tillbaka. Det klarade han bra, ven om det gick lite fort just nr de skulle vnda hll.

Riktigt hrligt!

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till P Agdala igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *