Shep har kommit hem

I dag var jag och hmtade Shep. Vi var hos Bjrn Mattsson, dr han fick visa framtassarna i vallhagen tillsammans med sin matte Maria. Det gick riktigt bra. Han hmtade fren p lngt hll, han fste dem och han uppfrde sig hela tiden som den gentleman han r.

Sedan stoppade jag in honom i bilen och for hem. Vl hemma tog vi en promenad frst till grannen och sedan hmtade vi Ace och gick ca 3 km, allt under mycket stdade former. Vi mtte grannar p vgen som beundrade Sheps lugn.

Nu ligger han under skrivbordet.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *