Tredje dagen med Shep

nnu har ingenting orovckande hnt. Shep gr bredvid mig p promenaderna, han ser katter springa i vg utan att reagera, han mter frmmande hundar och jag ropar in honom och han gr frbi. I morgon tar jag av honom lnglinan.

I dag var inte tackorna och baggen p plats, nr de skulle f kraftfoder. Jag tog med mig Shep och vi letade reda p dem. Sedan vallade Shep hem dem, s att jag kunde binda upp baggen medan tackorna t. Sedan tog jag fram Shep, s att baggen gick t rtt hll, nr fodret var upptet. Han har haft en tendens att vilja stnga mig, men nu r det slut p det. Det r en verklig hjlp att ha en sdan hund!

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tredje dagen med Shep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *