Spring i benen

I gr gick det riktigt bra i hagen, men Nick och jag var ute vldigt kort, eftersom det r s isigt och jag inte vill riskera fler fr.

Men i dag fick Nick fnatt. Det gick inte att f honom att ta det lugnt och d gick det inte att f mig lugn heller tyvrr. Till slut gjorde jag som Peter sagt till mig att inte gra. Jag gick tillbaka till det gamla och hll Nick i lnglinan. Problemet var d att han kom fr nra tackornas huvuden, s jag fick rycka till s att han kom ut ordentligt, d springer han lugnt, men vnder och gr mot huvudena igen och samma sak upprepas. Jag gick s dr lnge lnge med honom, men till slut tog jag mod till mig och slppte lnglinan, nr han gett sig ut p en lng svng. Det gick bra ett tag, men pltsligt glimmar det liksom till i gonen p honom och han gr en rd mot ngot fr igen. Tur, att jag snart ska till Peter igen. Jag kan ju stoppa honom, men alltid fr sent, tyvrr!! Nu ska han vila i tre dagar igen. Det tycker jag r riktigt sknt, fr jag blir nervs…

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *